Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Γιατί κατεβαίνω «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» υποψήφιος πρόεδρος για την Κοινότητα Έλους
● Κατεβαίνω ως ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος, επειδή η ανεξαρτησία δεν είναι μια γενική, αφηρημένη και α-πολιτική στάση. Αντίθετα, η ανεξαρτησία είναι μια υπεύθυνη πολιτική επιλογή, καθώς έννοια μου είναι οι πραγματικές ανάγκες της κοινότητας μου 
● Κατεβαίνω ανεξάρτητος, γιατί ποτέ δεν αντιμετώπισα κανέναν πολίτη ανάλογα με την παραταξιακή - κομματική του τοποθέτηση. Επιπλέον, ποτέ μου δεν δίστασα ούτε θα διστάσω να συγκρουστώ με όποιον πιστεύω ότι λειτουργεί σε βάρος του τόπου μου,  ανεξάρτητα που ανήκει. 
● Κατεβαίνω ανεξάρτητος γιατί θέλω να εκπροσωπώ τα συμφέροντα της Κοινότητας (Έλους - Λίμνης - Λούχι) και όχι της οποιαδήποτε παράταξης ή κόμματος. Γιατί θέλω να λογοδοτώ μόνο στους συντοπίτες μου.
● Κατεβαίνω ανεξάρτητος γιατί προσδοκώ την ενεργό συμμετοχή του κάθε πολίτη στα προβλήματα του τόπου.
● Κατεβαίνω ανεξάρτητος, επειδή πιστεύω στην αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της Κοινότητας  και με όραμα για έναν πολιτισμό στην καθημερινότητα.
● Κατεβαίνω ανεξάρτητος με απόφαση να μη συμβιβαστώ με τίποτα άλλο, παρά μόνο με ό,τι συμφέρει την Κοινότητα Έλους.
Κυριτσάκης  Νικόλαος
Υποψήφιος πρόεδρος κοινότητας Έλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: