Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

- Έως και τώρα στις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού Κίσαμος πρωτεύουσα Δύναμη, του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μυλωνάκη υπάρχουν 36 υποψηφιότητες εκ των οποίων οι 22 είναι επίσημες. 
Οι παλιοί μάλλον δεν χρειαζεται να παρουσιαστούν μιας και είναι πολύ γνωστοί ...
- Στο συνδυασμό του κυρίου Σταθάκη ως και σήμερα υπάρχουν 28 -29 ονόματα και από αυτά επίσημα έχουν καταθέσει την υποψηφιότητα τους οι 8!!
Με απλά λόγια περιμένω πανζουρλισμό ανακοινώσεων τις τελευταίες μέρες αφού η 5η του Μάη είναι πολύ κοντά.
Εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους υποψηφίους και της Λαϊκής συσπείρωσης
Να θυμίσω ότι το μίνιμουμ υποψηφίων σε ένα συνδυασμό είναι ο αριθμός 27 και το μάξιμουμ το 41.
Με απλά λόγια ο κ. Μυλωνάκης είναι πολύ κοντά στο μάξιμουμ αν βάλουμε και 2-3 ονόματα που ακούγονται αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνουν. Φυσικά κάθε ένας από τους επικεφαλής κρατάει 2-3 ονόματα που θα τα ανακοινώσει την τελευταία στιγμή για ντόρο...
Αναμονή τεράστια με τα παραφιλολογία να δίνει και να παίρνει ..ειδικά πως θα αντικατασταθούν οι 3 πρώτοι του κ. Σταθάκη που έφυγαν από το συνδυασμό του.
Κοντά η Κυριακή που θα τα μάθουμε όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: