Σημαντικές πληροφορίες αποκόμισαν οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση του 2ημερου σεμιναρίου Βασιλοτροφίας στην Κίσαμο. Πλήθος μελισσοκόμων συμμετείχαν από όλη την Κρήτη. Στο σεμινάριο συμμετείχαν και τυποποιητές οι οποίοι μαζί με τους μελισσοκόμους εξέφρασαν αλλά και απέστειλαν τις ευχαριστίες τους στον ομότιμο καθηγητή κ.Θρασιβούλου και στους συνεργάτες του ΑΠΘ εργαστηρίου μελισσοκομίας, καθώς η κα. Λαζαρίδου είναι εξωτερικός συνεργάτης του ΑΠΘ για την προσπάθεια τους στην κατοχύρωση του Π.Ο.Π. ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης).
Τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες η αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Πατερομιχελακη .
Ο διοργανωτής του σεμιναρίου κ. Κυριακογιαννάκης τεχνολόγος γεωπόνος εκπαιδευόμενος σε θέματα Μελισσοκομίας ευχαρίστησε το Δήμο Κισάμου για την άψογη φιλοξενία, την εισηγήτρια κ. Λαζαρίδου και τους συνεργάτες του που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία που είχε σαν στόχο τη βελτίωση των μελισσοκομικών χειρισμών για το βέλτιστο αποτέλεσμα στην παραγωγή των παραγωγών, αλλά και την ικανοποίηση από την επιμόρφωση συμμετεχόντων και διοργανωτών. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου λειτούργησε και Έκθεση μελισσοκομικών ειδών την οποία επισκέφτηκαν και παιδιά που βρέθηκαν στην Κίσαμο εν όψη του 15ο μαθητικού πρωταθλήματος σκακιού Δυτικής Κρήτης.
Τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες η αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Πατερομιχελακη .
Ο διοργανωτής του σεμιναρίου κ. Κυριακογιαννάκης τεχνολόγος γεωπόνος εκπαιδευόμενος σε θέματα Μελισσοκομίας ευχαρίστησε το Δήμο Κισάμου για την άψογη φιλοξενία, την εισηγήτρια κ. Λαζαρίδου και τους συνεργάτες του που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία που είχε σαν στόχο τη βελτίωση των μελισσοκομικών χειρισμών για το βέλτιστο αποτέλεσμα στην παραγωγή των παραγωγών, αλλά και την ικανοποίηση από την επιμόρφωση συμμετεχόντων και διοργανωτών. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου λειτούργησε και Έκθεση μελισσοκομικών ειδών την οποία επισκέφτηκαν και παιδιά που βρέθηκαν στην Κίσαμο εν όψη του 15ο μαθητικού πρωταθλήματος σκακιού Δυτικής Κρήτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου