Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Γράφει στην σελίδα του ο αγαπητός Μενέλαος Παπαδημητράκης....

Σήμερα το πρωί είδα το αυτό άρθρο: https://sadentrepese.blogspot.gr/2018/01/blog-post_846.html
Στο facebook σχολίασα ότι είναι 2' δουλειά. Ε λοιπόν το επιβεβαίωσα οτι ήταν όντως 2 λεπτών δουλεια αφού πήγα και την έφτιαξα. Θα μπορούσα επισης να κράξω απο κάτω και να συμπληρώσω και για τα χίλια δυο προβλήματα που υπάρχουν αλλά γιατί;;. ΔΕΝ θεωρώ οτι έκανα και κανένα κατόρθωμα, ΔΕΝ το έκανα για να προβληθώ, ΔΕΝ το έκανα για να μου πείτε μπράβο και ούτε το θέλω. ΤΟ ΕΚΑΝΑ γιατί μπορούσα και ήθελα. ΤΟ ΕΚΑΝΑ για να αποδείξω οτι ο καθένας απο εμάς με άπλες πράξεις μπορεί να γινει απο παθητικός σε ενεργό πολίτη. Απλά καθημερινά πραγματα να κάναμε, ο τόπος και κατ' επέκταση η χώρα θα πήγαινε ένα βήμα πιο πέρα. 
https://www.facebook.com/papamitsos/videos/10215885835879668/
Η αλλαγή στην καθημερινότητα μας ερχεται με το να αλλάξουμε εμείς συμπεριφορά. Όταν περιμένουμε πάντα ο άλλος να κάνει τα πάντα, το χάσαμε το τρένο!!! Όσο για τους Δημάρχους (πρώην και νυν) μαζί με τους παρατρεχάμενους, καλό θα ειναι να σταματήσουν τις εκατέρωθεν κατηγορίες για το ποιος ειναι χειρότερος, διότι έτσι κατεβάζουν ακόμα πιο χαμηλά το επίπεδο και χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα των δημοτών. Καλό θα ειναι όλοι μαζί να σηκώσουμε τα μανίκια και να συμβάλλουμε τα μέγιστα. Με τις επισκέψεις στα Μνημόσυνα, τα πανηγύρια, τις κοπές πίτας, τις κουβέντες του καφενείου ή το κράξιμο μέσω πληκτρολογίου δουλεια δεν γίνεται!
Με εκτίμηση στους Συνδημότες μου
Παπαδημητράκης Μενέλαος (χωρίς κανένα άλλο τίτλο)

Σχόλιο blog 
Αύριο θα σας βγάλω την φώτο δημοτικού δρόμου που φωτίζεται απο ιδιωτική πρωτοβουλία. Μάλιστα ο ιδιώτης είναι ξένος και νοικάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: