Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Βρισκόμαστε στα μέσα της σχολικής χρονιάς και η σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς, γονείς και τοπική κοινωνία, που τόσα χρόνια μας στηρίζετε με τη δημιουργική και ποιοτικής σας παρουσία, έχοντας σαν στόχο την ποιότητα σπουδών των μαθητών μας, σε μια περίοδο με τόσες πολλές δυσκολίες.
Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε:
1. Το Δήμο Κισάμου, και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Παρτσαλάκη Αντώνη, γιατί με τις ενέργειές του βοήθησε να οργανωθεί το εργαστήρι πειραμάτων φυσικής και χημείας. Κατασκευάστηκε υδραυλική εγκατάσταση από το συνεργείο του Δήμου.
2. Το Σύλλογο γονέων του σχολείου μας για την πολλαπλή στήριξη προσφέροντας, έναν προτζέκτορα και ένα laptop για τις ανάγκες των μαθητών της Α τάξης, εποπτικό υλικό για τις ανάγκες του εργαστηρίου φυσικής που οργανώσαμε, αλλά και την ουσιαστική του παρουσία στις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Καπή Στέφανο, γονέα του σχολείου, για τη βοήθεια που μας πρόσφερε στις παραπάνω αποκριάτικες εκδηλώσεις. 
3. Τον κ. Φελεσάκη Χαράλαμπο, γονέα του σχολείου, για τη δωρεά δύο προβολέων που τοποθετήθηκαν στην αυλή μας.
4. Τον κ. Πατεράκη Χάρη, γονέα του σχολείου, για την αφιλοκερδή και ευγενική του υποστήριξη στις εκδηλώσεις του σχολείου μας.
5. Τον κ. Γιαννουδάκη Ιωάννη, γονέα του σχολείου, για τους πάγκους που μας χάρισε στο εργαστήρι φυσικής και για το καδράρισμα πινάκων ζωγραφικής των μαθητών της Ε' τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της Αισθητικής Αγωγής. 
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή πρόοδο στους μαθητές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: