Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΚΙΑΝΟ

Το πρόβλημα είναι οτι απο δω δεν μπορεί να περάσει κανένα λεωφορείο για να πάει τους μαθητές στο 2ο Γυμνάσιο, μαθητές απο Κάμπο- Σφηνάρι-Πλάτανο Γραμβούσα... εν αντιθέσει με τον Λουσακιανό δρόμο που κουτσά -στραβά θα τα καταφέρει ο οδηγός. 
Έτσι οι προσπάθειες του συλλόγου γονέων του σχολείου, της διευθύντριας, του Δήμου, αλλά και την καλή θέληση του προέδρου του ΚΤΕΛ να πηγαίνουν οι μαθητές ακριβώς στην πόρτα του σχολείου τους κολλάνε στα παρκαρίσματα της Ομογενών Αμερικής. (εδώ δυσκολεύεται το ασθενοφόρο). 
Από την άλλη άξιο απορίας είναι πως τα καταφέρνουν άμα είναι προγραμματισμένη εκδρομή να πηγαίνουν τα λεωφορεία δίπλα απο το σχολείο και τώρα είναι δύσκολο;
Ας κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα απο τον Λουσακιανό δρόμο, είναι αμαρτία παιδιά απο τα νότια του Δήμου να κάνουν όλη αυτήν την απόσταση με βροχή.... εκτός αν δεν μας ενδιαφέρει.

1 σχόλιο:

Κουντουρακης Ιωάννης είπε...

Ως γονεας παιδιού όπου φητει στο 2 γυμνάσιο Κισσάμου ζητώ άμεση λύση , για το πρόβλημα που υπάρχει με την μεταφορά των μαθητών με το λεωφορείο, από το ΚΤΕΛ, την αστυνομία και το Δήμο! !!


Μέλος του ΔΣ ένωσης γονέων και κηδεμόνων