Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Στον επιβιώσαντα από τους 8 Αετούς του Πενταδάκτυλου τον Ιούλιο του 1964, εκεί που τους πρόλαβε ο Εφιάλτης της εντολής των Συμμάχων !!. Τότε που : ‘‘η Κύπρος κείται μακράν’’ αυτό που οι ‘‘Σύμμαχοι’’ !!! υπαγορεύουν και διατάσσουν τους Έλληνες, πως, η Πατρίδα κείται μακράν της Πατρίδας, ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ μονόλογος που και οι σήμερα 2008 – 2018 οι χώρες ‘‘Σύμμαχοι’’, που δεν υπήρχαν ούτε καν γεωγραφικά όταν προτάθηκε το ‘‘Μολών Λαβέ’’, επιβάλλουν με το 4ο ΓελλοΓερμαντικόΤραπεζικό Ράϊχ. Βαρεί, Βαρεί !! το Καλυβάκι, Αραπιάς Άτι, Βόλι Τουρκιάς, Γάλλου νους, Τοπ Άγγλου, το έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός. Ανέκαθεν από την εποχή της Τροίας, όλοι οι ‘‘Σύμμαχοι’’ για τις πατρίδες τους βάζουν μπροστά το Καλυβάκι, και βγάζουν καπνούς και αφρούς !! όταν σε κάθε συγγραφή τους και σε κάθε δημιουργία τους βρίσκουν μπροστά πριν από αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Ε, για αυτό η ΕΛΛΔΑ θα ζήσει για ΠΑΝΤΑ, γιατί ?? μα γιατί ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Στις 9.2.2018 για την τιμητική απονομή στον Ταξίαρχο ε.α. Διονύση Πατεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: