Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ;

Μα φυσικά Κίσαμο....Ελαφονήσι -Μπάλος- Φαλάσαρνα, "φάγανε" και την Κνωσό και το Φαράγγι της Σαμαριάς και όλους τους άλλους τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης .
Στα αρνητικά βέβαια η κατάσταση του οδικού δικτύου, η οδική σήμανση, η καθαριότητα σε δρόμους και πλατείες για τα οποία οι ξένοι επισκέπτες εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκεια τους.
Αυτά δημοσιευμένα στα Χανιώτικα Νέα.
Ας ελπίσουμε οτι οι κύριοι της περιφέρειας, της αντιπεριφέρειας και των υπολοίπων φορέων που κουμαντάρουν τις τύχες μας αλλά και του τουρισμού, θα ανοίξουν τα ματάκια τους, να φτιάξουν ένα ΒΟΑΚ από την Κίσαμο ως την Σητεία, να φτιάξουν τον κάθετο δρόμο Καλουδιανά-Ελαφονήσι με κόμβο στα Καλουδιανά και φυσικά μια παράκαμψη της πόλης που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα που έχουμε και θα έχουμε τα επόμενα χρόνια. 
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος και τα μάτια των υπολόγων να είναι ανοικτά αλλά να μην ...θέλουν μια ανάπτυξη της Δυτικής Κρήτης για λόγους που... ξέρουμε. Έ που θα πάει.. κάποτε, κάποιος, θα....
Υ.Σ Ένας δήμαρχος δεν μπορεί να τα φτιάξει όλα αυτά αλλά μπορεί να επιμείνει σε αυτά κάνοντας αγώνα με όλους εμάς δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: