Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Κύριε Οικονόµου,
Με έκπληξη πληροφορηθήκαµε από τα Μ.Μ.Ε. και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι για τη στελέχωση του νέου (υπό ίδρυση) Πολυδύναµου Περιφερειακού Κέντρου Υγείας Πλατανιά, καταργούνται 6 (έξι) θέσεις προσωπικού από το Κέντρο Υγείας Κισάμου, µε απόφαση που
δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.
Αναλυτικότερα καταργούνται,
Δύο (2) θέσεις Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας
Μία (1) θέση Κλάδου ΤΕ Μαιευτικής
Δύο (2) θέσεις Κλάδου Επισκεπτών / τριών Υγείας
Μία (1) θέση Κλάδου ΥΕ Επιµελητών
Με δεδοµένο την ήδη υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας Κισσάµου (έλλειψη ιατρικού προσωπικού, έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων, ιατροφαρµακευτικού υλικού κλπ.) η συγκεκριµένη απόφαση θα αποδυναµώσει πλήρως το Κέντρο Υγείας και τις παρεχόµενες ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες µιας τόσο µεγάλης περιοχής µε τόσα ιδιαίτερα προβλήµατα και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς µήνες που ο πληθυσµός που πρέπει να εξυπηρετηθεί, τετραπλασιάζεται λόγω τουρισµού.
Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούµε επιτακτική την ανάγκη της ανάκλησης της παραπάνω απόφασης και την άµεση επίλυση των προβληµάτων για την εύρυθµη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κισάµου.
Παρακαλούµε όπως ενηµερώσετέ τους αρµοδίους Υγείας του κόµµατος µας για την επίλυση του παραπάνω προβλήµατος που προέκυψε µε την απόφαση αυτή.

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ
ο Πρόεδρος
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: