Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ....ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Καρδιολόγος στο Κ.Υγείας Κισάμου και πρέπει να το πανηγυρίσουμε;
Όχι κύριοι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε τις υποχρεώσεις σας που μάλιστα έγιναν κατόπιν πιέσεων, να κλαίμε πρέπει. Ούτε βέβαια με δάκρυα χαράς αλλά απόγνωσης που μας θυμηθήκατε την τελευταία στιγμή.... σαν να μην πω τι.
Αν δεν μας είχαν σκουντήξει ούτε θα το καταλαβαίναμε το πείραμα που ετοιμάζατε με τον Πλατανιά....ούτε που θα το καταλαβαίναμε.
Τέλος πάντων και έτσι δεν λύνεται το θέμα Υγεία, ούτε βέβαια και τα του Κέντρου Υγείας Κισάμου που θα έπρεπε να είχε όχι μόνο τις απαιτούμενες οργανικές θέσεις γεμάτες αλλά και 5-6 ακόμα. Τι μας έμεινε δηλαδή και άλλο εκτός από την υγεία μας.... τίποτα.
Να μην ξεχάσω κάθε βράδυ να παρακαλώ το Θεό που φτιάξατε το ΠΙ Πλατανιά που μας ανήκει διοικητικά και μας δώσατε αξία εμάς των Κισαμιτών. Περηφάνια η καλύτερα γιατρειά.... που λένε.

Υ.Σ Και θα γράφω όσο γράφεται και μας παραπληροφορείτε. Δεν υπάρχουν σχόλια: