Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Τα οργανωτικά θέματα που άπτονται της Λαμπαδηδρομίας του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης (εις μνήμην του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη) συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/2) στα γραφεία των διοργανωτών στο Δήμο Χανίων. Η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου, παραμονή του Μαραθωνίου που θα γίνει την επόμενη ημέρα. Η Λαμπαδηδρομία θα έχει αφετηρία από δυτικά την Κίσαμο και από ανατολικά τον Αποκόρωνα με κοινή κατεύθυνση και προορισμό τα Χανιά.
Τον Δήμο Κισάμου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Σταυρούλα Βαρουχάκη, ενώ στη συνάντηση, το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι των Δήμων Πλατανιά και Αποκορώνου, το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Κρήτης, Χρύσα Αποστολούμη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων.
Μετά το πέρας της Συνάντησης, η Αντιδήμαρχος Κισσάμου τόνισε:
Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο μας που αποτελεί μέρος και κομμάτι αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αναμένεται να συνεργαστούν αρμονικά, ώστε ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από πέρυσι. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας ώστε να είμαστε πανέτοιμοι, τόσο για τη Λαμπαδηδρομία, όσο και για τον Μαραθώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: