Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

ΚΙΣΑΜΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Την Τετάρτη ο Δήμος Κισάμου τοποθέτησε κώνους στις γωνίες του Κέντρου Υγείας Κισάμου για την εύκολη έξοδο του ασθενοφόρου. Σε μια ώρα όμως μετά την τοποθέτηση τους κάποιος ξήλωσε τον ένα και τον πήρε μαζί του. Την ίδια κατάσταση έχουμε και στην πλατεία Τζανακάκη με τους κώνους των της πιάτσας των ταξιτζήδων....
Τα ίδια θα έχουμε και αν ο δήμος εφαρμόσει την τοποθέτηση κώνων τους καλοκαιρινούς μήνες προς την παραλία από την Σκαλίδη ως και το τέλος της Τζανακάκη. Δεν είμαστε για τέτοια... περιττά έξοδα είναι.
Φώτο Ν.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: