Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης και η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησαν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επί της ουσίας (και όχι απλώς εθιμοτυπικές) επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Κίσαμο. Οι επισκέψεις αυτές, πέραν της ανταλλαγής ευχών, δηλώνουν την ουσιαστική στήριξη και τις ευχαριστίες Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής προς εκείνους  που είναι στο καθήκον τους έτοιμοι να προσφέρουν για όλο τον κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Κισάμου επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο Κισάμου, το Κέντρο Υγείας Κισάμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Κισάμου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου.
Την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Κισάμου αποτέλεσαν ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Ξυπολητάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καίτη Πατερομιχελάκη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου, Βασίλης Κωνσταντουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: