Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΑ  10-1-2017         ΑΡ.ΠΡ. 1 /2017
Το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πλοκαμιανων θα ήθελε να καλωσορίσει τους δύο νεοσύστατους Πολιτιστικούς συλλόγους στη περιοχή του πρώην Δ. Ινναχωρίου Αμυγδαλοκεφαλίου - Λιβαδίων και Ελους - Λίμνης- Λούχι και να ευχηθεί στα μέλη τους δημιουργικές δραστηριότητες για την ανάδειξη και προστασία των χωρίων και της περιοχής μας. 
Επίσης η προγραμματιζόμενη κοπή της πίτας του Συλλόγου Πλοκαμιανών που πραγματοποιείται πάντα την επόμενη Κυριακή από την εορτή του Αγίου Αντωνίου αναβάλλεται λόγω τραυματισμού Μέλους του Δ.Σ. και θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση για νέα ημερομηνία. 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΠΛΟΚΑΜΑΚΗΣ Α. ΕΜΜ.             ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: