Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΦΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στον εκθεσιακό χώρο (Δουκός Μποφώρ 20, Ηράκλειο) της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης φιλοξενείται η Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου με τους Κισαμίτες εκθέτες, να μιλούν για τα έργα τους και να παρουσιάζουν την αξιόλογη ομάδα που έχουν.
Όσοι λοιπόν βρίσκεστε για κάποιο λόγο στο Ηράκλειο μην ξεχάσετε να την επισκεφθείτε. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή ως και τις 31 Ιανουαρίου από τις 18.00-21.00 κάθε μέρα.
Εμείς θα την δούμε αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: