Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΦΑΛΟΙ.....

Το 2009 .....γράψαμε!!!
ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ..ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων αποφάσισε να προχωρήσει στην σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και των Δήμων Κισάμου και Μηθύμνης με το ΕΛΚΕΘΕ για την εκπόνηση μελέτης πόντισης τεχνητών υφάλων.
Η περιοχή προσφέρεται καθώς ο βυθός είναι αμμώδης και ήδη μαστίζεται από την υπεραλίευση με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να έχουν πρόβλημα και οι ίδιοι οι ψαράδες που δραστηριοποιούνται εκεί, "δήλωσε ο αντινομάρχης Χανίων Χαράλαμπος Κουκιανάκης
Σύμφωνα με μελέτες σε περιοχές που έχουν τοποθετηθεί τεχνητοί υφάλοι, έχει αυξηθεί η μάζα αλλά και η ποικιλία των αλιευμάτων.
Σύμφωνα με τον κύριο Κουκιανάκη στην περιοχή, που θα ποντισθεί ο ύφαλος, θα δοθεί και η δυνατότητα μελλοντικά να αναπτυχθεί και ο λεγόμενος καταδυτικός τουρισμός.
Αλήθεια έπεσαν οι υπογραφές τότε και αν έπεσαν σε ποιο συρτάρι παράπεσε ο φάκελος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: