Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΚ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ.....

Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης, "Νέα Το Πρωί", ο αναπληρωτής γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Λευτέρης Μιχελάκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, ανακοινώθηκε ότι συγκεκριμένη ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των 120.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει σε δράσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια δύο μηνών και μεταξύ άλλων προβλέπει την εκμάθηση στους Κρητικούς της ασφαλούς διάβασης από τις γραμμές του τρένου και του τραμ!
"Τα χρήματα έχουν ήδη βγει από το Υπουργείο Τουρισμού. Το πρόγραμμα έχει την ονομασία "Τουρισμός και Οδική Ασφάλεια". Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δίμηνης διάρκειας που απευθύνεται τόσο στους κατοίκους του νησιού, όσο και στους τουρίστες. Το κόστος του για την Κρήτη ανέρχεται σε 120.000 ευρώ και σε αυτό προβλέπεται και η εκμάθηση του ασφαλούς τρόπου διάβασης από τις γραμμές τρένων και τραμ. Μιλάμε για πλήρη εμπορευματοποίηση της οδικής ασφάλειας", σημείωσε ο κ. Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: