Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα
Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στις τάξεις του Συλλόγου μας για τη συνέχεια, μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, την Τετάρτη 18 Ιουνίου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη Γενική Συνέλευση, κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό το Διοικητικό Συμβούλιο. 
Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην αίθουσα του Δήμου Κισσάμου εκθείασε τη δουλειά της Διοίκησης, που αποτυπώθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική και στις διακρίσεις που ήρθαν από τα τμήματα υποδομής. 
Όσον αφορά τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας σε ένα όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετείχαν πολλές ιστορικές ομάδες, με εμπειρίες πολλών ετών από την κατηγορία, σε αντίθεση με τον Κισσαμικό, που έκανε την παρθενική του παρουσία. Βέβαια αναφέρθηκε και το γεγονός ότι με λίγη τύχη η ομάδα θα μπορούσε να είχε τερματίσει και πιο ψηλά από την 4η θέση. 
Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο αποτέλεσε το γεγονός ότι οι Χολέβας (Πανιώνιο) και Ενγκουέμ (Ατρόμητο) έκαναν το άλμα στην καριέρα τους για τη Super League, μέσω της παρουσίας τους στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος. Τον…
δρόμο είχε ανοίξει ένα χρόνο πριν ο Ντεντάκης, που μετεγγράφηκε στον Πλατανιά και έκανε 2 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος.
Σχετικά με την έδρα της ομάδας μας ήδη από τα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου εγκαινιάστηκε ο νέος χλοοτάπητας, ενώ για τη νέα σεζόν η Περιφέρεια Κρήτης έχει προαναγγείλει και άλλες εργασίες βελτίωσης των υποδομών στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
Σε επίπεδο Ακαδημίας ο απολογισμός ήταν θετικός, αφού ήταν ακόμα μία εποικοδομητική χρονιά. Όλα τα τμήματα υποδομής είχαν διακρίσεις και πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες τους, κάτι που φανερώνει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα Παίδων ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, η ομάδα Προπαίδων φιναλίστ του αντίστοιχου πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα Τζούνιορ –που είχε στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Καστανοπουλάκη- τερμάτισε στην 4η θέση. 
Τη νέα σεζόν θα συγκροτηθεί μια επιτροπή από γονείς ποδοσφαιριστών, που θα ασχοληθεί πιο ενεργά με την Ακαδημία.
Ο Νέος Κισσαμικός στην πρώτη του παρουσία στη Γ’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων στάθηκε αρκετά καλά.
Τέλος, αποφασίστηκε να συσταθεί μία ομάδα μελών φίλων του Κισσαμικού, όπου θα βοηθάει σε ευρύτερα θέματα του Συλλόγου, με τη σκέψη να στεγαστεί σε έναν χώρο που ίσως μελλοντικά λειτουργήσει και ως μπουτίκ.
Παρόντες στη Γενική Συνέλευση ήταν ο νυν Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Στάθακης, που δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα μας.
Από την επίσημη σελίδα του Κισσαμικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: