Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΑ

Τι λέγαμε πριν τις εκλογές για τα δενδράκια που φύτευσαν γρήγορα και κατόπιν υποδείξεως γεωπόνου, στον αφρό της θάλασσας απέναντι από το Θεοχαράκειο; Οτι θα τα κάψει η αλμύρα και ο βοριάς!!!!
Κάντε μια βόλτα να τα δείτε...έχουν μαυρίσει από την πολύ ηλιοθεραπεία....και οι τουρίστες μας, τα ποτίζουν μιας και νομίζουν ότι διψάνε!! 
Δεν θέλει μυαλό, θέλει να έχεις όρεξη για να προσφέρεις και δυστυχώς από αυτήν δεν έχουμε καθόλου!!! Χαθήκανε οι αλμυρίδες; 
Άντε να τα βγάλετε για να μην ξεφτιλιζόμαστε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: