Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Β'ΒΑΘΜΙΑ

Έγινε πριν λίγο η συνάντηση των εκπροσώπων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο Κισάμου με τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο κ. Θ. Σταθάκη. Αφού τους ενημέρωσε για τις βασικές γραμμές που θα ακολουθήσει ο δήμος από την 1η του Σεπτέμβρη, ημέρα που θα παραλάβει δήμο, τους άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα του εκάστοτε σχολείου από τους διευθυντές των!! Μάλιστα τους υποσχέθηκε ότι θα υλοποιήσει κατά γράμμα τις υποσχέσεις του και ζήτησε την συμπαράσταση τους στην δημιουργία ομάδας που θα λύνει και θα επεξεργάζεται τα προβλήματα της παιδείας στον δήμο Κισάμου!!!
Τέλος επεσήμανε πόσο πίσω έχει μείνει ο δήμος μας, ο μοναδικός σ΄ολάκερη την Ελλάδα, δίχως να έχει το Γενικό Λύκειο δικό του κτήριο, που οι προσπάθειες του θα επικεντρωθούν στην ανεύρεση νέου χώρου (μάλλον τα 4 στρέμματα δίπλα στο 2ο γυμνάσιο) σε σημείο μακρυά από την θάλασσα για την δημιουργία του νέου λυκείου Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: