Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ!

Αλήθεια γιατί τρεις και όχι τέσσερις; Τι έγινε το Λαφονήσι; Το παραδώσαμε ή το χάσαμε; 
- Ο ∆ήµος µας υπέβαλλε τρεις αιτήσεις για την ένταξη των ακτών (Φαλάσαρνα-Παχιά Αµµος 1 και 2 και Μαύρο Μώλος) στο Πρόγραµµα "Γαλάζιες Σηµαίες 2014". 
Προκειµένου να αξιολογηθούν οι αιτήσεις µας θα πρέπει να υποβάλλουµε σαν συνδροµή το ποσό των 300,00 Ευρώ ανα ακτή. Συνολικό ποσό συνδροµής δηλαδή 900,00 Ευρώ µε ΦΠΑ. 
Η συνδροµή αυτή υποβάλλεται στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης που είναι ο Εθνικός ∆ιαχειριστής του Προγράµµατος και είναι απαραίτητη για να καλυφθούν από πλευράς της όλα τα έξοδα σχετικά µε την οµαλή διεξαγωγή του Προγράµµατος καθώς και για την υποστήριξη και παροχή βοήθειας στον ∆ιαχειριστή του ∆ήµου για οτιδήποτε χρειασθεί κατά την υποβολή των αιτήσεων αλλά και για την τήρηση των κριτηρίων του Προγράµµατος κατά την κολυµβητική περίοδο. 
Στη συνέχεια ο κ.Πρόεδρος κάλεσε το Συµβούλιο να αποφασίσει. 
 Αριθµός απόφασης 209 
Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο µετά τα παραπάνω και διαλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας δεν υπήρξε αντίρρηση 
 Αποφασίζει οµόφωνα 
 - Εγκρίνει την συνδροµή του ∆ήµου συνολικού ποσού 900,00 Ευρώ µε ΦΠΑ στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης για την ένταξη τριών ακτών του ∆ήµου Κισάµου στο Πρόγραµµα "Γαλάζιες Σηµαίες 2014".

Η αντιπολίτευση ξέρει γιατί δεν έχει σημαία το Λαφονήσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: