Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η δημόσια υγεία θυσιάζεται στον βωμό του κέρδους.
Σε SUPERMARKET γνωστής αλυσίδας, στην Κίσσαμο Χανίων, και όπως μάθαμε συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, λαθρομετανάστες εργάζονται μέσα στο SUPERMARKET και τοποθετούν τρόφιμα στα ράφια για λογαριασμό εταιρείας. Η εργασία σε καταστήματα τροφίμων απαιτεί βιβλιάριο υγείας από τους εργαζομένους. Οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες έχουν βιβλιάριο υγείας και αν ναι, πως το απέκτησαν; Είναι δυνατόν να τοποθετούν τρόφιμα σε ράφια λαθρομετανάστες με σαγιονάρες και βρώμικα ρούχα;
Πάντως η καταγγελία που ήλθε στο μπλοκ -επώνυμη-μας προβλημάτισε και θα το ψάξουμε. Νομίζω ότι σ΄αυτό το πρωτάκουστο γεγονός έχει τον πρώτο λόγο ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.
Μετά βλέπουμε....πάντως καιρός είναι να πέσουν οι μάσκες....γιατί  αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να κάνουν θυσίες οι Έλληνες και κάποιοι να επωφελούνται από τις οικονομικές καταστάσεις. Τα ποσοστά ανεργίας ανεβαίνουν..ακριβώς όπως ανεβαίνουν και οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: