Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΘΕΟΧΑΡΑΚΕΙΟ

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αυτό μάλλον θα σκέφτηκε ο "νους" της δημοτικής αρχής μας, και πέρασε στην επίθεση, μετά τα όσα έγραψε η πρόεδρος του ΑΟΚ, αλλά και άλλοι, για το Θεοχαράκειο. Σε επιστολή που έστειλαν, οι εσωστρεφείς και καταξιωμένοι, αναφέρουν ότι φταίει άλλος, φταίει το κράτος, φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή, φταίει το κακό το χάλι μας, φταίνε οι πρώιμοι φανατικοί επικριτές! 
Μάλιστα διαβεβαιώνουν τους δημότες, και ιδιαίτερα τους νέους ότι τα θέματα δημόσιας ωφέλειας !!!! τα αντιμετωπίζουν με πραγματικότητα, σοβαρότητα και ενδιαφέρον.
Μπορείτε να μου πείτε τα τελευταία χρόνια ένα -έστω ένα έργο κοινής ωφέλειας που έχει φτιάξει η Δημοτική αρχή; Ένα!
-Δηλαδή...κανείς δεν έχει πλέον το δικαίωμα να πει τα στραβά και τα ανάποδα που χρόνια συμβαίνουν στην γειτονιά μας, κανείς δεν πρέπει να ομιλεί και να αντιστέκεται στα τετριμμένα και τις παλιοκαταστάσεις. 
Όμως κάνετε λάθος σε αυτό, γιατί τις υποσχέσεις τις δίνατε εσείς και πριν και μετά!
Βέβαια αν δεν θέλετε τέτοιες καταστάσεις να δημιουργούνται, θα ήταν προτιμότερο να μας πείτε πότε να μιλάμε και πότε να διαμαρτυρόμαστε; Μια οικογένεια είμαστε άλλωστε!
-Τουλάχιστον μπορείτε να μας πείτε, πότε θα ξεκινήσουν τα έργα στο Θεοχαράκειο και πόσο καιρό θα παραμείνει το έργο....στα συνεχιζόμα έργα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: