Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Μια ημέρα πριν την σύσκεψη για την αναδιάρθρωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Κρήτη, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνει πίστωση 3.370.000 ευρώ για ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό στο Πανεπιστημιακό και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Βέβαια στην απόφαση επισημαίνεται πως «πηγή χρηματοδότησης της προμήθειας του εν λόγω εξοπλισμού θα είναι οι πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013 και οι διαδικασίες υλοποίησής της θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση σχετικής απόφασης ένταξης πράξης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης».
Μετά πήγε να φάει Αστακό στην Αμμουδάρα..μαζί με 50 άτομα και 200 συνοδούς(ΜΑΤ), γιατί κουράστηκε από την...εξαγγελία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: