Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΟ ΧΡΕΟΣ

 Στα 3.300.000ε κυμαίνεται το χρέος του Δήμου Πλατανιά, χρέος άμεσα απαιτητό, μέχρι το τέλος του έτους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πλατανιά.
"Οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις του δήμου μέχρι το τέλος του έτους μας οδηγούν σε μία οικονομική ασφυξία», δήλωσε ο Γιάννης Μαλανδάκης, συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο σύναψης δανείου." 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούμαστε και εμείς, σχετικά βέβαια με το χρέος, αν και ακόμα δεν ξεκαθάρισε η δημοτική μας αρχή το ύψος των χρεων που παρέλαβε (και έκανε)..όμως ο Πλατανιάς έχει και 25.000 κλίνες που θα τον βοηθήσουν να το παλέψει, εν αντιθέσει με μας που από ότι έμαθα θα ξεκινήσουμε σύντομα προσευχές και δεήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: