Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!

Tην Τετάρτη 13 Απριλίου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κισάμου! Από τα θέματα που ξεχωρίζουν εκτός από τα ψηφίσματα και τις διορθωτικές αλλαγές, είναι οι χαρακτηρισμοί και οι παραχωρήσεις οικοπέδων προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων, για ανέγερση του Ενιαίου Λυκείου, του 1ου & 5ου Νηπιαγωγείου, αλλά και ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου!!!!
Φυσικά έκπληξη προκαλεί η ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου! Μήπως εννοούν τον χώρο της ετοιμόρροπης αίθουσας του 1ου γυμνασίου....αλλιώς να παραχωρηθεί νέο οικόπεδο την στιγμή που ήδη έχει παραχωρηθεί  χώρος για το κλειστό γυμναστήριο προκαλεί .. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: