Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

Δύο Σομαλοί, 18 και 31 ετών συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Κίσσαμο, γιατί είχαν ληστέψει ομοεθνή τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πλατεία Τζανακάκη. Μάλιστα τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με σιδερόβεργα στο κεφάλι. Από το θύμα αφαίρεσαν 200 ευρώ. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα  και συνελήφθησαν. Οι δύο Σομαλοί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ενώ θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απέλασή τους, αφού διαμένουν παράνομα στη χώρα.
Το παραπάνω δεν το γράφω για είδηση μιας και οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης μας ξέρουμε,  αφού έχουμε χάσει κάτι τους τελευταίους μήνες......κότες-κουνέλια-πρόβατα-μηχανάκια-πορτοφόλια. Το λέω μήπως και συγκινηθεί ο κ. Όθωνας και μας προστατέψει λιγάκι....σε λίγο μπαίνει καλοκαίρι εξάλλου και εδώ θέλω να ξέρω από ποιους θα προφυλαχθούν οι χιλιάδες επισκέπτες μας σε Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι....απο ποιούς μήπως ξέρετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: