Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το διάβασα σε μπλοκ και έπαθα.....
"Το άριστης ποιότητας υλικό πρέπει να εξορυχθεί για το καλό της παραπαίουσας χώρας, τελεία και παύλα. Αυτή είναι η άποψη μου, και αυτή είναι η άποψη αυτών που δεν φοβούνται να μιλήσουν, στο Έλος."

Και για όσους δεν κατάλαβαν είναι η επίσημη άποψη κάποιου, που ακόμα και ο ίδιος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει, σχετικά με τα λατομεία που πάνε να δημιουργηθούν στην γειτονιά μας. Η παραπαίουσα χώρα θα σωθεί από τα λατομεία γύψου.....και οι κάτοικοι φοβούνται να μιλήσουν; Τελικά καλά λένε ότι πρέπει να περάσει ένας γιατρός -σαν τον ψυχίατρο Καρτάκη- να μας εξετάσει όλους!!! 
Βρε φαντάσματα βλέπετε ο Κ.Κουκουράκης δεν είναι δήμαρχος πια....οπότε τι φοβούνται άραγε οι κάτοικοι και δεν μιλούν;
Χμ δεν είναι μακρυά η μέρα που θα δούμε και διαδηλώσεις στο Καστέλλι, όπου οι αγανακτισμένοι κάτοικοι θα φωνάζουν  "Φέρτε πίσω τα λατομεία"  "Ψωμί -παιδεία-Λατομεία"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: