Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στην μαύρη λίστα έχουν βάλει οι "οικονοµολόγοι της υγείας" τα παλιά νοσοκοµεία, (Kέντρα Υγείας;) που αποτελούν µαύρη τρύπα για την οικονοµία της χώρας, ενώ παράλληλα αξιολογούνται από τους ειδικούς και ως επικίνδυνα δεδοµένου ότι δεν προσφέρουν κατάλληλες υπηρεσίες.
Έτσι λοιπόν θα αντιμετωπίσουμε το χρέος πουλώντας ή καλύτερα ξεπουλώντας...βέβαια υπάρχουν και καλύτερες λύσεις να παραχωρηθούν...Και γιατί το λέω; Μα αν είναι να κλείσουν και τα Κ.Υ ή φτιάξουν καλύτερα (όπως λένε) να η ευκαιρία να δοθεί το υπάρχον, στο ΥΠ.ΠΟ και να αξιοποιηθεί μαζί με τον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο.
Αυτό που έπρεπε να γίνει το 1983 ας γίνει τώρα, εφόσον βέβαια αποφασίσουν να μας φτιάξουν κάτι καλύτερο. Να που μπορεί να φτιαχτεί ένα νέο Μουσείο ψηφιδωτών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: