Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αν δεν υπήρχε η επιστολή του δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη, προς τον υφυπουργό προστασίας του Πολίτη κ. Όθωνα δεν θα μαθαίναμε ποτέ πόσοι αστυνομικούς έχει το τμήμα της πόλης μας. Φυσικά για όλους εμάς που ζούμε την καθημερινότητα στην Κίσαμο ξέρουμε ότι το αστυνομικό τμήμα δεν έχει ποτέ παραπάνω από 3-4 άτομα την ημέρα...τους βλέπουμε εξάλλου. 
Για να μην σας κουράζω λοιπόν σας λέω οτι, η οργανική δύναμη του τμήματος μας, είναι 31 άτομα, από αυτά υπηρετούν 24 ..τα 7 δεν ξέρουν που είναι ..αλλά και από τα 24 τα 10 είναι αποσπασμένα αλλού ..... συνολική δύναμη 14 ατόμων...για 12.000 πολιτών και μιας έκταση πολλών χιλιομέτρων. Μάλιστα όταν υπάρχουν προσαγωγές ή ποδοσφαιρικοί αγώνες η δύναμη είναι το πολύ 2 άτομα.
Μετά ο κ. υφυπουργός θέλει να φτιάξει και άλλες υπηρεσίες παίρνοντας προσωπικό από τα ήδη υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα....Τελικά μήπως θα ήταν καλύτερο να προσλάβουμε σικιουριτάδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: