Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΤΑΞΗ

«Μάνατζερς» και αξιολογητές προβλέπεται να είναι οι νέοι διευθυντές σχολείων, όπως προβλέπει σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, που έχει σχέση με το νέο σύστημα διοίκησης της εκπαίδευσης, το οποίο δόθηκε ήδη για δημόσια διαβούλευση. Έτσι, προκειμένου να αναδιοργανωθούν οι περιφερειακές υπηρεσίες εκπαίδευσης, αναβαθμίζονται οι διευθυντές των σχολείων, για τους οποίους θα απαιτούνται αυξημένα προσόντα, όμως μειώνονται και οι διοικητικές υπηρεσίες της εκπαίδευσης.
Τα πρώτα αποτελέσματα της Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αρχίζουν να φαίνονται..... τα αφεντικά του πλανήτη μας προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων αργά αλλά σταθερά.Να ο λόγος που η παιδεία μας είναι χάλια. Γιατί κατευθύνεται στην πραγματικότητα από τους Παγκοσμιοποιητές που στόχους τους είναι να δημιουργήσουν το Παγκόσμιο Προλεταριάτο. Και αυτό για να το πετύχουν πρέπει να ελέγχουν απόλυτα την παιδεία μας. Άκου εκεί Μάνατζερς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: