Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ

Τις προάλλες δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, το όνομα του στην διάθεση σας, έκανε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, αφού χρήματα δεν υπάρχουν ακόμα και για τα μικρά έργα, πόσο για τις ανάγκες των τόσων σωματείων της πόλης, οι σύμβουλοι που είναι στις επιτροπές (και πληρώνονται) αλλά και οι αντιδήμαρχοι (που δεν έχουν ανάγκη) να κάνουν δώρο το μισθό τους στους συλλόγους και τα ιδρύματα της πόλης μας. 
Την απάντηση βέβαια που πήρε την καταλαβαίνεται, δεν είναι ανάγκη να σας την πω κι' εγώ ...πριτς !!!
Θυμάμαι λοιπόν τους κατεβατούς αυτών των αγωνιστών στα προεκλογικά πρωτοσέλιδα, αλλά και τα παχιά λόγια στα ατομικά φέιγ-βολάν τους! Και δεν τι έγραφαν;......"Για το καλό του τόπου", "για να πάμε την πόλη αλλά και τον δήμο εκεί που του αξίζει", "όρεξη και διάθεση για δουλεια", τελικά μάλλον δεν τα εννοούσαν όπως εμείς το καταλαβαίνουμε.
Μάλλον το κάθε πράγμα έχει και την τιμή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: