Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

"Νοικιάσαμε ακριβά τα ελικόπτερα" δήλωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης "αλλά καιγόταν το Σύμπαν". Αυτά είπε στο ράδιο 99.5 και συνέχισε "ήταν μια αφόρητη κατάσταση. Από την μια η πίεση που την αντέχεις ως και ένα σημείο και από την άλλη βλέπεις το αποτέλεσμα. Εκατό πυρκαγιές την ημέρα, πήραμε ακριβά ελικόπτερα -ναι το δέχομαι- αλλά θα καιγόταν το σύμπαν. Εγώ δεν είχα την ευελιξίας, δεν μπορούσα να τα δώσω σε άλλη εταιρεία, γιατί απλά δεν υπήρχε".
Μας έπιασαν τον κώλο με απλά ελληνικά, κύριε Βουλευτά, φυσικά και η εταιρία άλλο που δεν ήθελε για να τα οικονομήσει, εξάλλου όλες αυτές ήταν μαθημένες.

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Διάβασα τις δηλώσεις του, στη κυριολεξία τις πέρασα από ψηλό κόσκινο. Και κατέληξα, όχι μόνο στο να τον πιστέψω, μα καιεγώ αν ήμουν στη θέση του, το ίδιο θα έκανα. Θα μου πείς πως και το έπαθες. Κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπομε όπως είναι και όχι όπως θα μας βόλευε για ευνόητους μικροπολιτικούς λόγους...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Συμφωνώ αλλά ο πολιτικός που στην προκειμένη περίπτωση είναι και διαχειριστής της δημόσιας περιουσίας....την επομένη μέρα καταγγέλει την εταιρεία και λέει όλα αυτά που καλώς και μένα τα είπε σήμερα..δεν περιμένει 2 χρόνια.
Δυστυχώς όλοι έπιαναν κότσο τους πολιτικούς...αυτούς που κάποτε τους παρομοιάζαμε ..γάτες!!