Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η συνάντηση βουλευτών-παραγόντων και υφυπουργών -μόνο ο Χρυσοχοϊδης πήγε αργά τη νύχτα- που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και αφορούσε την Κρήτη. Οι βουλευτές, περιφερειάρχης, γραμματέας Αποκέντρωσης, αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είπαν τον…πόνο τους, εξέθεσαν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα μπαίνοντας και σε λεπτομέρειες εκτός από τα μεγάλα θέματα όπως το αεροδρόμιο Καστελιου, ο βόρειος Οδικός άξονας που έτσι κι αλλιώς ήταν ψηλά στην ατζέντα… 
Οι υπουργοί δεν πήγαν όπως είχε προγραμματίσει και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια ο γραμματέας του κόμματος κ.Καρχιμάκης που δεν έφυγε σχεδόν καθόλου από εκεί όπως και ο υφυπουργός κ.Κεγκέρογλου. Η δικαιολογία που προεβλήθη ήταν η έκτακτη διυπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Παπανδρέου, αλλά και να ήταν δεν θα άλλαζε κάτι.
cretalive.gr
Είπα και εγω 10 υπουργοί να συνεδρίαζαν για μας κάτι ύποπτο συμβαίνει....τα ρεζιλίκια δεν έχουν τέλος τελικά σε αυτήν την κυβέρνηση...εκτός αν τα κάνουν οι ντόπιοι βουλευτές + Καρχιμάκης για να μας πουν ότι αγωνίζονται..για το καλό μας.
Χθες μάλιστα είχαμε άλλο ένα νεκρό 27χρονο στον ΒΟΑΚ, αλλά οι υπουργοί ασχολούνται με σοβαρότερα θέματα...την Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: