Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ANEY ΣΧΟΛΙΟΥ

Περίπου 60 ζώα έχουν δηλητιριαστή στα Χανιά τον τελευταίο μήνα, εκ των οποίων πάνω από 27 στην περιοχή Γαλατά και τα υπόλοιπα στις περιοχές, Χωραφάκια, Μεγάλα Χωράφια, Μακρύς Τοίχος, Καλαθάς, Πόλη των Χανίων. Όλα βρήκαν επώδυνο θάνατο από τα χέρια δολοφόνων.  
Μήπως πρέπει να τους επικυρήξουμε τους δολοφόνους;

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

τοσα ειναι μονο τα αδεσποτα!!!!για τα οικοσιττα δεν λεει κανεις τιποτα???ενημερες οι αρχες και για τα οικοσιττα(κοτες,κουνελια,κατσικες,γουρουνια και λοιπα)που καποιοι απο φθονο και μονο φροντιζουν να βγαλουν απο τη μεση!!!μηπως θα επρεπε να προβαλλουμε και αυτο το γεγονος πριν καταληξει στο πιατο του παιδιου μας κατι δηλητηριασμενο????