Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ

Βεληνεκές 67 χιλιομέτρων έχουν οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους που διαθέτει o Καντάφι και άρα η Κρήτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή εντός της ελληνικής επικράτειας είναι εκτός της ακτίνας δράσης των όπλων που έχει η λιβυκή κυβέρνηση.
Αυτά γράφουν οι εφημερίδες δυο μέρες τώρα στην Κρήτη, για να μας καθησυχάσουν ή μήπως....αφού είμαστε εκτός βεληνεκούς να συνεχίσουμε το έργο που μας ανέθεσαν οι Ευρωπαίοι! Ας βάψουμε λοιπόν και μεις τα χέρια μας, μιας και θα κερδίσουμε κάτι από αυτό το αιματοκύλισμα..το θέμα είναι βέβαια να μας πουν πρώτα το τι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: