Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Χωρίς προηγούμενο η προσέλευση των Καστελλιανών στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου. 219 νέα μέλη έκαναν αίτηση εγγραφής και 218 μέλη ψήφισαν σε μια άψογη διαδικασία, που κράτησε πάνω από 3 ώρες. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά λίγο μετά τις 23.00 μ.μ και για το 9μελές Δ.Σ κατά σειρά ψήφων εκλέχθηκαν:
Ανουσάκης Γιώργος  με    123 ψήφους
Χαιρετάκης Μιχάλης με     108 ψήφους
Βερυκάκης Νίκος  με         97 ψήφους
Περαθωράκης Γιάννης  με  78 ψήφους
Καμπουράκης Ξενοφών με  64 ψήφους
Παρερομιχελάκης Μάνος με 64 ψήφους
Ξηρουχάκης Ξενοφών με    61 ψήφους
Πατεράκης Ευάγγελος με    61 ψήφους
Μυλωνάκης Στέλιος με       55 ψήφους
Αναπληρωματικά μέλη
Φιλλιπάκη Αικατερίνη με  50 ψήφους
Μουντάκης Αντώνης με   48 ψήφους
Παπαδάκης Αντώνης με   47 ψήφους
Μετζιδάκης Μιχάλης με    31 ψήφους 
Μετζιδάκης Μιχάλης και  Πατερομιχελάκης Γεώργιος ισοψήφησαν και στην διαδικασία της κλήρωσης εκλέγεται ο Μετζιδάκης Μιχάλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: