Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Δημοτικές τουαλέτες της πόλης...ντρέπομαι να βάλω φωτογραφίες, αλλά αν οι υπεύθυνοι κάνουν μια βόλτα θα διαπιστώσουν την τραγική κατάσταση τους! Πλησιάζει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της πόλης το Καρναβάλι μας, σίγουρα χρειάζεται ο χώρος για το παρκάρισμα των επισκεπτών μας, ας μην δουν την τραγική εικόνα οι φιλοξενούμενοι μας! 
Ή τις κατεδαφίζουμε που είναι και το προτιμότερο και απελευθερώνεται η τεράστια πλατεία ή τις φτιάχνουμε τις κλειδώνουμε και τις χρησιμοποιούμε σε τέτοιες περιπτώσεις!

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΠΡΙΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΑ!!ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!!!!