Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΞΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Περίπου 350 παράνομοι μετανάστες, που ταξίδεψαν από την Κρήτη, εγκαταστάθηκαν από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, ζητώντας μόνιμη άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Οι μετανάστες εμφανίζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απεργία πείνας από την Τρίτη προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.
Οι αλλοδαποί ήρθαν από τα Χανιά και μπήκαν στο κτίριο με τη βοήθεια μελών αριστερών φοιτητικών παρατάξεων. Οι πρυτανικές Αρχές κατήγγειλαν ότι, αν και είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, όχι μόνο δεν τους εμπόδισαν, αλλά τους συνόδευσαν από τον Πειραιά μέχρι την είσοδο της Νομικής
Σχετικά με το θέμα της εισβολής των παράνομων μεταναστών στη Νομική Αθηνών, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Θανάσης Νάκος, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή.
«Δυστυχώς, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με τους δεκάδες λαθρομετανάστες που ταξίδεψαν ανενόχλητοι από την Κρήτη στην Αθήνα και εισέβαλαν στο κτίριο της Νομικής, στέλνει ακριβώς το μήνυμα: ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι», τόνισε ο κ. Νάκος.
Έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να σοβαρευτούν και να στρέψουν την προσοχή τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, που απειλεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας», κατέληξε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ.

Καλά είναι εκεί μου φαίνεται.... εξάλλου το ταξίδευσαν μόνοι τους πόσοι το πιστεύουν
; Βρήκαμε εξάλλου και που μπορούν πλέον να εγκατασταθούν μόνιμα..στα πανεπιστήμια και στις σχολές μας..σιγά τα γράμματα που θα χάσουν τα κοπέλια μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: