Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ

Τραγικός ήταν, τελικά, ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στην εθνική Ηρακλείου – Χανίων, στο ύψος του Φόδελε, από τη σύγκρουση δύο ΙΧ, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, μία ακόμη μεταφέρθηκε σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, αλλά ελαφρύτερα. Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Τέλος δεν έχει ο θρήνος στον Βόρειο οδικό άξονα σκοτώστρας, τα παλληκάρια της περιφέρειας, Καρούτζος και Αρναουτάκης  κοκορομαχούνε με την κυβέρνηση, για το ποιος θα πάρει τα έργα στη υπό ίδρυση εταιρία, ενώ οι πολίτες εξολοθρεύονται από τις κακοτεχνίες και τις παραλήψεις. Που αν δούμε εταιρία να μου τρυπήσετε την μύτη με τα καραγκιοζιλίκια αυτά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: