Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΒΕΝΖΙΝΑ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 257.500 ευρώ επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε βάρος δύο εταιρειών πετρελαιοειδών, 28 επιχειρήσεων πρατηρίων υγρών καυσίµων -3 εκ των οποίων είναι στον Νομό Χανίων- και δύο ιδιοκτητών βυτιοφόρων οχηµάτων.
'Ορισμένα από τα πρόστιμα επεβλήθησαν για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο', τονίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Βενζινοπωλών Νομού Χανίων και γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) Βαγγέλης Κώτσος, επισημαίνοντας ότι την ίδια ώρα η κερδοσκοπία στις τιμές των καυσίμων συνεχίζεται, καθώς το κράτος δεν εποπτεύει επαρκώς και δεν επεμβαίνει αποτελεσματικά στην αγορά.
«Οι τιμές αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμα στα ύψη. Η αμόλυβδη βενζίνη πωλείται από
1,65 έως 1,75 ανά λίτρο, το πετρέλαιο θέρμανσης από 79 έως 85 λεπτά ανά λίτρο. Οι τιμές που έχουμε στα Χανιά τους τελευταίους μήνες είναι πάρα πολύ υψηλές. Θα πω για άλλη μία φορά ότι οι τιμές θα παραμένουν πάντα υψηλές αν δεν υπάρχει εποπτεία του κράτους και αν οι τιμές δεν αλλάζουν κάθε δεκαπέντε ημέρες και όχι κάθε ημέρα, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα», υπογράμμισε ο κ. Κώτσος.
Στην τσέπη του καταναλωτή θα μπει τίποτα ή απλά συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν;
Που είναι αυτός ο Καρχιμάκης που μας τα είχε πρήξει πριν δυο χρόνια με την παπαρολογία του σχετικά με την ακριβή βενζίνη του 1,25Ε, τώρα που κρύβεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: