Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΥΝ

Τη διαβεβαίωση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη ότι δε θα κλείσει κανένα νοσοκομείο ή σχολή του ΤΕΙ στο Λασίθι εξασφάλισε, σε συνάντηση που είχαν προχθές Σάββατο στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης.
Tώρα στα δικά μας, ο νυν δήμαρχος Χανίων και πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, από ποιον θα πάρει διαβεβαίωση ότι δεν θα χαθούν άλλες θέσεις εργασίας στα Χανιά; Αλλά εδώ στον καιρό της δόξας μας, χάναμε το ένα μετά το άλλο τις υπηρεσίες, τώρα θα βάλουμε μπέτι;
Το ίδιο συμβαίνει και στην Κίσαμο. ΔΕΗ πάπαλα- ΟΤΕ υπολειτουργεί- Κέντρο Υγείας μαύρα χάλια- Εφορία πάει για άλλες πολιτείες- Γραφείο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λουκέτο- ΤΕΙ όνειρο απατηλό.... φανταστείτε να μην είχαμε και βουλευτή τι θα γινόταν...πάλι καλά όμως, έχουμε του "φιλοξενουμένους" μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: