Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΒΟΑΚ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

Απογευματινή εκπομπή και ο καλός δημοσιογράφος κ. Κονσολάκης, έχει καλέσει δυο αντιπεριφερειάρχες και κουβεντιάζουν για την ενέργειες και τις προτεραιότητες της νέας περιφέρειας, την κυρία Λιονή και τον κ. Βουλγαράκη. Η κουβέντα προχωρούσε καλά ώσπου άνοιξαν το θέμα του ΒΟΑΚ, το μεγάλο αγκάθι της Κρήτης. Αφού κατάλαβαν και οι συνομιλητές ότι υπάρχει φάντασμα στην υπόθεση και λέγεται "Υποδομές Κρήτης ΑΕ" και οι εξαγγελίες του υπουργού βγήκαν εκτός χρόνου -από τα Χανιά (23 Μαρτίου 2010) είχε υποσχεθεί την συγκρότηση και λειτουργία του νέου φορέα πριν από το καλοκαίρι, προκειμένου μέχρι τέλος του χρόνου να διατυπώσει τις πρώτες προτάσεις του- αποφάσισε η κυρία Λιονή, πολυβαμμένη πράσινη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
-Δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε ακόμα και τα χρήματα να είχαμε, μιας και δεν υπάρχουν ώριμες μελέτες. είπε για να μας "ησυχάσει"!
Πήρε όμως την απάντηση του κ. Βουλγαράκη, που δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς!
-Για 135 χιλιόμετρα υπάρχουν πολύ ώριμες μελέτες!!!
Εκεί φάνηκε πόσο καλά κατατοπισμένοι είναι οι διορισμένοι μας. Μάλιστα αν συνεχίσουν έτσι σίγουρα κάποτε θα συνεννοηθούν αφού κάθονται και στο ίδιο .... τραπέζι.
Τελικά ο ΒΟΑΚ θα μείνει όπως τον ξέρουμε, σιγά να μην  μας τον κάνουν Εγνατία....εξάλλου εδώ τους ψήφους τους έχουν δεμένους χρόνια τώρα.

1 σχόλιο:

MYBLOG είπε...

Η εταιρεια Κρητη ή τελος παντων οπως την ονομασουνε ειναι στα σκαρια. Παλευουνε οι Χανιωτες (ΠΑΣΟΚΟΙ)να φερουνε την εδρα στα Χανια.

Παραλληλα τους απασχολει η ενωση ΟΑΔΥΚ-ΟΑΝΑΚ οπου απο τωρα ετοιμαζονται διορισμοι αθροιοι...