Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΕΝ

Το είπε η Νέα τηλεόραση!!
Στην συνέλευση της ΑΝΕΝ που είχε προγραμματιστεί για τις 29 του Δεκέμβρη και τελικά έγινε την επομένη, ουδείς από τη νέα δημοτική Αρχή της Κισάμου δεν έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το παρόν.
Σιγά την είδηση, εδώ θα έπρεπε ήδη να είχε οριστεί ο αντικαταστάτης από το νέο Δ.Σ, αλλά μάλλον κανείς δεν είναι διαθέσιμος! Φυσικά θα έπρεπε να είχαν καλέσει και τον προηγούμενο εκπρόσωπο του δήμου, για να ενημερωθούν, αλλά που τέτοια τύχη! Ή μήπως τα πράγματα της ΑΝΕΝ τα ξέρουν καλύτερα μερικοί στον νέο δήμο;

Βέβαια θα μπορέσουν να τον καλέσουν τώρα, για να πάρουν πληροφορίες, αν βέβαια δεν τους κάνει υπάρχει και το μέλος του  Δ.Σ της εταιρίας ο πρώην δήμαρχος!!
Πλάκα βέβαια έχει να δούμε τι επιστολή θα βγάλει το Δ.Σ του δήμου για το μέλλον της εταιρίας. Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω ότι μπορεί η προηγούμενη δημοτική αρχή να είχε προβλήματα με τους κρυψίνους διοικούντες της ΑΝΕΝ, αλλά πάντα προσπαθούσε ....όσο μπορούσε. Για να δούμε τι θα κάνουν οι νέοι διοικούντες....θα αφήσουν τον κάθε διευθύνοντα σύμβουλο να αλωνίζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: