Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011

O νέος Δήμος Κισάμου θέλει, ανάλογα αν κάποιοι δεν μπορούν, αλλά γενική απαίτηση των πολιτών είναι να γίνει και φέτος το "δικό μας" Καρναβάλι. Το θέμα γνωστό και χρόνιο....κολλάει στο οικονομικό, εκεί υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία όμως είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεραστούν!
Μια πρώτη άποψη επί του θέματος θα πάρουν όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το Καρναβάλι της πόλης μας, το Σάββατο 8 του Γενάρη στις 18.00 μ.μ σε ανοιχτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κισάμου
Η επιτροπή καλεί λοιπόν όλους του Δημότες του Δήμου μας που θα θέλουν να συνεισφέρουν ενεργά να παραβρεθούν στην συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: