Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ

"Εμείς οι Κρητικοί πρέπει να δώσουμε πρώτοι το σαφές μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από τους νόμους, ότι η δημοκρατία μας διασφαλίζει την ισονομία, την κοινωνική ευημερία, αλλά και την προστασία του πολίτη. Τονίζω κατηγορηματικά προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είμαι αποφασισμένος να μην ανεχθώ φαινόμενα ανομίας και εγκληματικότητας". Μανώλης Όθωνας.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με τη βοήθεια εκσκαπτικού μηχανήματος, άρπαξαν το μηχάνημα ΑΤΜ της τράπεζας Χανίων στο Κολυμβάρι, το φόρτωσαν σε ένα φορτηγάκι και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν καπνός. Νωρίτερα, είχαν φροντίσει με πυροβολισμούς να θέσουν εκτός λειτουργίας το σύστημα συναγερμού και τις κάμερες παρακολούθησης της τράπεζας.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Το απόγευμα της Κυριακής,συνελήφθη στην Κίσσαμο, από αστυνομικούς ο 29χρονος υπήκοος Γεωργίας,κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Ν. περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών έπεσαν και δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 32 ετών, υπήκοοι Αλγερίας, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη είσοδο στη χώρα.Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Γεωργιανός επισκέφτηκε τους δύο Αλγερινούς και, μετά από καβγά, με τη χρήση πυροβόλου όπλου, πυροβόλησε εναντίον τους τουλάχιστον δύο φορές, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει ελαφρά στα πόδια. Οι παθόντες, ακινητοποίησαν τον δράστη και με τα χέρια τους τον τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: