Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ

Το "Πόθεν έσχες" της Άννας Νταλάρα:
Πρωταθλήτρια" στα ακίνητα αναδεικνύεται η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα-Ραγκούση που έχει δηλώσει να κατέχει 27 ακίνητα μαζί με το σύζυγό της και 9 ακίνητα να έχει κοινά με την κόρη της. Η νεοεισερχόμενη στην πολιτική, υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα έχει δηλώσει το προηγούμενο έτος (2009) εισόδημα 118.067 ευρώ, ενώ ο σύζυγός της Γιώργος Νταλάρας δήλωσε ως ετήσιο εισόδημα 240.034 ευρώ.
Τα ακίνητά της υφυπουργού είναι σε Φιλοθέη, Ψυχικό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Σύρο, Πάρο, Αντίπαρο, Αρκαδία, Λαυρεωτική και Μηλιές Μαγνησίας.
Επίσης αρκετά πλούσιο είναι και το χαρτοφυλάκιό της σε μετοχές αφού διαθέτει τίτλους αξίας κτήσης 1 ,8 εκατ. ευρώ. Όπως επίσης έχει κοινές καταθέσεις μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της, ύψους 880.000 ευρώ.
Ο σύζυγός της Γιώργος Νταλάρας έχει ένα σκάφος 10 μέτρων από το 2008, δύο ΙΧ εκ των οποίων αγόρασε το 2009 το ένα έναντι 99.830 ευρώ και μια μοτοσικλέτα.
Η υφυπουργός μαζί με τον σύζυγό της έχουν δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών.
(πηγή skai.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: