Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Πως μπορεί ένας σύμβουλος να αλλάξει τον αριθμό των υποψηφίων συνδυασμών στην Κίσαμο; Αυτό θα είναι το ερώτημα που θα απασχολήσει τους αυτοδιοικητικούς τις επόμενες μέρες! Οι πληροφορίες λένε ότι  ένας από τους δυναμικότερους  συμβούλους του κ. Καλαιτζάκη, μεταναστεύει ανατολικότερα και μαζί με τον κ. Κατζουράκη, θα ξανα-αποτελέσουν ένα φαρμακερό δίδυμο "επιτυχίας". Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν τόσοι πολλοί πρώην δήμαρχοι, αλλά και έμπειροι σύμβουλοι, πίσω από τον νεώτερο υποψήφιο δήμαρχο.
Αυτό αυτόματα κάνει τον συνδυασμό του κ. Καλαιτζάκη αρκετά ανίσχυρο, με αποτέλεσμα ίσως να δούμε μια συνεργασία του, με άλλο συνδυασμό! 
Μετά λοιπόν και την άρνηση της δημάρχου κα. Σκουλάκη για ενδεχόμενη συνεργασία, η μόνη πιθανή συνένωση είναι αυτή του κ. Καλαιτζάκη με τον κ. Κουκουράκη! Ίδωμεν. 
Πάντως οι εξελίξεις όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα είναι ραγδαίες και κρύβουν πολλές εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: