Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Η κοινωνία των Χανίων, η ΝΔ, η αγελάδα και το γάλα 
Η χανιώτικη κοινωνία επί σειρά ετών απείχε από τα πολιτικά δρώμενα γιατί (πάντα τα ίδια)προβεβλημένα στελέχη του ικανοποιούσαν μόνο… τις θέσεις τους, τους κολλητούς τους, τις τσέπες τους…
Έτσι μετά την αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία άρχισαν προσπάθειες ανασυγκρότησης των κομματικών οργανώσεων. Αρχικά  με την τοποθέτηση σε σημαντικές θέσεις νέων ανθρώπων, που βρίσκονται στην ακμή τους επαγγελματικά και νοητικά, ώστε οι πολίτες να αισθανθούν ότι κάτι αλλάζει.
Αλλά η Νέα Δημοκρατία συνηθίζει αφού βγάλει πρώτης ποιότητας γάλα από την «αγελάδα» να του ρίχνει μια κλωτσιά… και να το χύνει. Πρόσφατα μας το επιβεβαίωσε- μάλλον δεν το είπα καλά- μας θύμισε πόσο εύκολα ρίχνει το γάλα από την καρδάρα…Με υπόγειες διαδρομές, κρυφές συνεννοήσεις, απουσία ΑΝΟΙΧΤΩΝ διαδικασιών.
Αν σκεφτεί κανείς πως η Κρήτη καταβαράθρωσε στις εκλογές του 2009 την ΝΔ, το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν μια «σύνθεση» ανανέωσης. Σε όλα τα επίπεδα αποφάσεων, ψηφοδελτίων και φυσικά λόγου.
Αντί αυτού, με αποφάσεις χλωμές, με επιλογές ατόμων mixed grill, η Ρηγίλλης αρνείται να δει κατάματα την αλήθεια!
Φταίει ο Μητσοτάκης και η κόρη του;
Δεν νομίζω, μάλλον κάποιοι ακούνε τα λάθος πράγματα.

ΑΝΤINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: