Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτσι και αλλιώς το μόνο που θα ακούγεται στην Κίσαμο αυτήν την βδομάδα είναι το όνομα του κ. Καλαιτζάκη. Είτε πάει εδώ, είτε πάει εκεί, είτε μείνει ή φύγει, κατάφερε να γίνει τελικά περιζήτητος και απαραίτητος. Αυτά βλέπουν κάποιοι και βγάζουν σπυράκια.
Ο συνδυασμός 'Μάχη για την Κρήτη" του κ. Γιαννουλάκη έχει βρει τους δυο εκπροσώπους της στην Κίσαμο. Μάλιστα διαδίδεται ότι είναι από το ίδιο χωριό, μια Καθηγήτρια και ένας νομαρχιακός σύμβουλος. Φυσικά αν αληθεύει η υποψηφιότητα της καθηγήτριας, είναι μια ακόμα απώλεια για τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη.
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ακόμα ψάχνει για να βρει τους δικούς του υποψήφιους στην γειτονιά μας, μάλιστα είναι τόση η δυσκολία του, που θα πάει σε λύση ανάγκης. Κρίμα, ο Λευτέρης είχε κάνει πράγματι πολύ καλές κινήσεις για την ανανέωση της παράταξης. Κρίμα!!
Όσο πλησιάζει η συνεργασία των δυο Κάπα, (πράγμα πολύ δύσκολο κατά την γνώμη μου) τόσο κάποιοι θα κουβεντιάζουν για την ενδεχόμενη προσχώρηση μερικών συμβούλων, στον συνδυασμό της κα. Σκουλάκη. Μάλιστα το όνομα που κουβεντιάζεται περισσότερο ότι αλλάζει στρατόπεδο είναι του κ. Κουνελάκη. Η απορία μου είναι βέβαια "το πακέτο που με τόσο κόπο έφτιαξε ο γιατρός πάει διέλυσε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: